top of page

OM OS

LARSEN FINE FOOD

Larsen Fine Food er en import virksomhed, med hovedkontor og lager beliggende i Hillerød, nord for København.

 

Vi importerer primært sæson og kvalitets råvarer til restaurationsbranchen samt kantiner og caféer. Vi opkøber primært fra Rungis i Paris, hvor vi samarbejder med flere forskellige leverandør, der hver især er specialister på deres område indefor fjerkræ – oste – grønt – kolonial - fisk osv. Derudover henter vi også produkter direkte fra producenterne som feks. Bridor (bake off) og PIDY (tærtebunde mm).

Vi begyndte også i efteråret 2018 at samarbejde direkte med en producent af Iberico gris som gør at vi har et stort sortiment af den verdensberømte gris, og har også mulighed for at få designet produkterne så de passer individuelt til kunden.

Vi henter varer 2 gange om ugen fra Rungis, som også fungerer som opsamlingssted for vores leverandør, uden fra Rungis.

Vi er startet op med at levere til kunder i Københavns området, Nordsjælland og Fyn. Vi har mange og store ambitioner. Det er planen at udvide med leveringer til hele Danmark.

Der arbejdes også sideløbende på at videreudvikle hjemmesiden, så vi kan tilbyde webshop og på sigt også salg til privat personer.

 

Larsen Fine Food består af følgende:

 

Jesper Larsen, ejer: Uddannet kok som har arbejdet som kok og køkkenchef på div. restauranter og hoteller i København. I 2011 startede han som sælger i Løgismose og 1. Januar 2018 åbnede han Larsen Fine Food. 5. marts samme år ankom den første palle med produkter fra Paris.

 

Frank Endahl, salgschef: Frank er uddannet kok og har også gjort det københavnske restaurations liv usikkert, før han i 2013 sadlede om, og startede som sælger. 1. januar 2019 startede han hos Larsen Fine Food.

 

Derudover samarbejder vi med følgende:

 

H.P. Therkelsen A/S Transport: som henter alle vores varer på Rungis.

 

SFT Transport A/S: de leverer alle varer i kølebiler fra lageret til alle vores kunder

 

DMO-Consulting: styrer bogholderiet

 

Black Star Booking: alt web og hjemmeside

Læs mere om Bestilling & Ordre eller gå til Kontakt

Logo_JFF_Sort_885x711Jan18.png
bottom of page