top of page

CORONA VIRUS - TILTAG

Larsen Fine Food

Her hos Larsen Fine Food, har vi notereret os at flere af vores kollegaer, har meldt ud at de har lavet om på deres procedurer pga. Corona virussen.

Det har vi selvfølgelig også gjort, bare ikke meldt det ud. Så derfor vælger vi også at fortælle om vores tiltag i denne hårde periode, både rent forretningsmæssigt og ikke mindst menneskeligt.


Nye foranstaltninger hos Larsen Fine Food:

• Ud over de faste stationer med håndsprit, vi har ved hver hånd/produktionsvask, er alle skriveborde og vores kølebil blev udstyret med håndsprit.

• Alle varer bliver pakket iført kittel – gummihandsker og ansigtsmaske.

• Alt uvedkommende trafik på matriklen er forbudt. Dvs. det er kun medarbejdere fra Larsen

Fine Food der må opholde sig i huset.

• Når varerne lander fra Paris. Opholder personalet sig på kontoret og chaufføren læsser selv

af og køre pallerne ind i hallen, lægger fragt papirerne og forlader hallen. Derefter går en medarbejder ind i hallen og under skriver for modtagelse og lægger dem udenfor så chaufføren kan få dem med.

• Det samme gælder for chauffører fra SFT. Det er dem der køre varerne ud til kunderne. Der vil vi også stille alle varerne klar på paller og lægge en følgeseddel på. Dernæst forlader vi hallen og chaufførerne går én ad gangen og henter der varer der ligger på deres rute.

• PT kommer chaufføren stadig ind i køkkenet med varerne, men ønsker I at de stilles udenfor og derefter ringes op at varerne står klar, så sig endelig til samt giv os et mobilnummer vi med sikkerhed kan træffe nogen på, når vi kommer, så skal vi sørge for at underrette vores chauffører.

Da situationen hele tiden ændrer sig, er det umuligt for nogle at forudsige hvad morgendagen bringer, derfor anbefaler vi at alle tager deres forholdsregler også når det gælder vare. Ingen ved om der i morgen kommer et forbud om at hente varer i Paris eller om bilerne ikke må køre ind i DK fra Europa. Med andre ord, så skal man måske forberede sig på at situationen vil opstå hvor vi ikke kan modtage de vare der er bestilt. Vi har taget en smule højde for det ved at bestille ekstra af det hele så der skulle være en stor chance for at vi kan servicere jer. Dog er det klart at det meste kun er på den korte bane, da vi har med ferske vare at gøre. Tør og frostvare vil vi selvfølgelig have så længe lager haves. Man kan følge med i udviklingen på vores hjemmeside under Nyheder og Opdateringer.


Til sidst vil jeg gerne appellere til de kunder som har forfaldende beløb, om at indbetale. Vi er mange små leverandører som bliver ramt lige så hårdt som restauranterne, det siger sig selv. Vi kan holde skindet på næsen i en længere periode uden salg, ved at lave omstruktureringer. Men hvis vi ikke får betaling for allerede leverede varer og forfaldende fakturaer så bliver det meget svært bare at klare en måned endnu. Derfor håber jeg at alle vil tage hensyn og betale for leverede varer.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page