top of page

Kom godt igennem COVID-19!

COVID-19 er over os alle, og det kan mærkes i alle afskygninger. I disse tider må vi tænke kreativt og udfordre status quo, på hvad vi normalt plejer at gøre. Her hos Larsen Fine Food har vi ikke ladet COVID-19 begrænse os! Derfor har vi har hermed samlet nogle tips og tricks til at undgå at lade motoren gå helt i stå.

 

1: Tilbyd dine gæster at afhente færdig tilberedt mad.

Danskerne er bange for at samle sig i større grupper, det har haft direkte indflydelse på restaurationenbranchens aktiviteter. Af frygt for et totalt lock-down og no shows på stribe, holder alle vejret. Selvom frygten for smitte er stor, skal vi danskere alligevel have noget at spise. Derfor ser vi det som en unik mulighed for at tilbyde dine gæster en chance for at få et fantastisk tilberedt måltid med hjem. Vi opfordrer derfor alle restauratører til at tænke uden for boksen og overveje at tilbyde gæsterne en take-away løsning, hvor de selv afhenter i restauranten. Her hos Larsen Fine Food har vi rig mulighed for at imødekomme efterspørgsel, så ring endelig og lad os finde en løsning.

 

2: Se pandemien som en unik mulighed for at få syltet, henkogt og andre tidskrævende aktiviteter.

Hvis din restaurant ikke har lukket helt ned, så se alt denne ekstra tid som en gave for at kunne få tid til at gå i gang med nogle af de mere omfattende projekter. Kig i dit køleskab, din fryser, tørvare lageret – alle steder. Der kan syltes, henkoges, og fryses. Brug tiden effektivt og gør klar til en lysere fremtid.

 

3. Udnyt alt den ekstra tid på at få gjort ordentlig rent, få ordnet hvad der skal fikses og få brugt dit personales tid fuldt ud.

Måske er det nu hvor du må omstille personalet til at gribe kosten, få hamret, skrabet, malet og hvad der nu ellers trænger til. Det skal dog nævnes at man skal huske på at et mæt personale er et glad personale. I kan gå sammen i køkkenet og få lavet en ordentlig portion P-mad som kan tages med hjem, i disse krise tider må vi alle hjælpe hinanden.

 

Vi ønsker Jer alle en dejlig torsdag!

Seneste blogindlæg

Se alle

Larsen Fine Food Her hos Larsen Fine Food, har vi notereret os at flere af vores kollegaer, har meldt ud at de har lavet om på deres procedurer pga. Corona virussen. Det har vi selvfølgelig også gjort

bottom of page